یک فیزیوتراپیست چه کسی است؟

یک فیزیوتراپیست چه کسی است؟

یک فیزیوتراپیست چه کسی است؟

متخصصان دوره های تحصیلات تکمیلی خاصی را در زمینه فیزیوتراپی می بینند. ممکن است آنها با عنوان PT یا فیزیوتراپیست مورد خطاب قرار گیرند.
فیزیوتراپیست ها شرایط شما را ارزیابی می کنند و برنامه دقیقی برای هدایت درمان ارائه می دهند. آنها ممکن است برای علائمی که دارید، درمان های عملی پیشنهاد کنند. همچنین ورزش های خاصی برای کمک به در حرکت و عملکرد بهتر آموزش می دهند.
می توانید بدون مراجعه به پزشک متخصص طب فیزیکی، مستقیماً به پزشک فیزیوتراپیست مراجعه کنید. یا ممکن است پزشک انجام آن را تجویز کند. بیمه نامه خود را بررسی کنید تا ببینید آیا برای پوشش هزینه به نسخه نیاز دارید یا خیر.

در صورتی که بیماری یا آسیب جدی داشته باشید، فیزیوتراپیست نمی تواند جای پزشک را بگیرد. اما او برای راهنمایی درمان ها با پزشکان و سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی همکاری خواهد داشت. شما حال بهتری خواهید داشت و احتمالاً عملکرد ناحیه تحت درمان را بطور کامل، و در بیشتر موارد، سریعتر از زمانی که تحت نظر فیزیوتراپ نباشید، بدست خواهید آورد.
فیزیوتراپیست ها اغلب دستیار دارند. آنها نیز برای انجام درمان های جسمی مختلف آموزش دیده اند.

فیزیوتراپیست چه کاری انجام می دهد؟

در اولین جلسه درمانی، فیزیوتراپیست شما نیازهای شما را بررسی و ارزیابی می کند. او سؤالاتی در مورد درد یا سایر علائم، توانایی شما در حرکت یا انجام کارهای روزمره، میزان خواب خوب و سابقه پزشکی شما مطرح خواهد کرد.

 

فیزیوتراپیست تست هایی برای ارزایابی موارد زیر خواهد گرفت:

  •  میزان توانایی حرکت به اطراف، کشش، خم شدن، یا نگه داشتن چیزی
  •  میزان راه رفتن یا بالا رفتن از پله ها
  • میزان ضربان یا ریتم قلب در حین فعالیت
  • وضعیت بدنی یا تعادل

سپس برای تنظیم یک برنامه درمانی با شما همکاری خواهد کرد. این برنامه شامل اهداف شخصی شما مانند عملکرد و حال بهتر، به علاوه ورزش یا سایر روش های درمانی برای کمک به شما در دستیابی به آنها است.
برای رسیدن به آن اهداف ممکن است کمتر یا بیشتر از دیگران در فیزیوتراپی وقت بگذارید. هر کسی متفاوت است. همچنین ممکن است تعداد جلسات شما بیشتر یا کمتر از دیگران باشد. این امر تنها به نیاز شما بستگی دارد.

یک فیزیوتراپیست چه کسی است؟

درمان های شما ممکن است شامل موارد زیر باشند:

  • ورزش یا کشش با راهنمایی فیزیوتراپیست
  •  ماساژ، گرما یا سرما درمانی، آب درمانی گرم یا فراصوت برای تسکین درد یا اسپاسم عضلات
  •  توانبخشی برای کمک به یادگیری استفاده از اندام مصنوعی
  •  تمرین با وسایلی مانند عصا یا واکر، که کمک می کنند حرکت کنید یا تعادل خود را حفظ کنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *